Tehnicianul Laszlo Balint şi-a reziliat contractul cu UTA Arad, a anunţat clubul arădean marţi dimineaţă,care a precizat că noul antrenor va fi Mircea Rednic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Schimbarea de antrenori a fost anunţată de clubul arădean la un interval de câteva minute.

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Îţi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!", a subliniat clubul arădean.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

"În urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu şi-a dorit acest lucru, însă am ţinut toţi cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înţelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulţumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!", a anunţat clubul UTA Arad.

Balint conducea UTA Arad din noiembrie 2022, când a revenit pe banca tehnică după 9 luni.

În play-out-ul Superligii, UTA ocupă locul 8, cu 18 puncte.

Echipa este calificată în semifinalele Cupei României, unde va evolua, joi, cu Universitatea Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.