Suedeza Sara Hector, în vârstă de 29 de ani, a câştigat, luni, proba de slalom uriaş din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost cronometrată cu timpul de 57 de secunde şi 56 de sutimi în prima manşă, cel mai bun, şi cu 58.13 în manşa a doua (locul 8), reuşind un total de 1:55.69.

Medalia de argint i-a revenit italiencei Federica Brignone, la 28 de sutimi, iar bronzul schioarei elveţiene Lara Gut-Behrami, la 72 de sutimi

Favorita slalomului uriaş, Mikaela Shiffrin, a ratat o poartă în prima parte a coborârii şi a fost eliminată încă din manşa I. Americanca obţinuse aurul în urmă cu patru ani, argintul la ultimele Campionate Mondiale şi câştigase în această iarnă două etape de Cupă Mondială, la Solden şi Courchevel.

În această probă, Maria Ioana Constantin, cu timpul de 1:08.25, a ocupat locul 50 după prima manşă. În a doua, ea a fost cronometrată cu timpul de 1:10.25 (locul 45). Cu două minute 18 secunde şi 50 de sutimi, sportiva română de 21 de ani s-a clasat pe locul 45 al probei, la 22 de secunde şi 18 sutimi de medaliata cu aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.