Înotătorul Robert Glinţă s-a calificat în semifinale la 50 m spate, la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele probei de 50 m spate cu al şaselea timp din serii. Sportivul în vârstă de 24 de ani a evoluat în seria a treia şi, cu timpul de 23.23 secunde, a avansat în următoarea fază a probei.
 
Tot în prima zi au evoluat şi ceilalţi sportivi români prezenţi la Kazan. Vlad Stancu şi David Popovici s-au oprit în serii la 400 m liber, în timp ce Alexandra Dobrin a terminat în serii evoluţia de la 400 m mixt.
 
În sesiunea de seară, Robert Glinţă va evolua în semifinale de la ora 17:55, ora României.
 
"David Popovici şi-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detaşat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Şi-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală. O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum şi încă învaţă, de la o cursă la alta. Şi învaţă repede! Cândva, ne vom aminti amuzaţi că în cariera unui mare sportiv se întâmplă şi mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 şi 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta!", a scris FC Dinamo pe Facebook.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.