Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”. Trupul neînsufleţit al lui Ivan Patzaichin va fi depus luni, la ora 12.00, la sediul CS Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI BIO: Ivan Patzaichin, campionul cu pagaia ruptă
CITEȘTE ȘI COSR: Un campiOM s-a transformat în stea

”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”, este mesajul semnat ”Familia” şi postat pe pagina de facebook a sportivului.

Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

CITEȘTE ȘI Ion Iliescu, reacţie după decesul lui Patzaichin: Mai presus de orice, Ivan Patzaichin a fost un OM şi pentru asta a fost iubit şi admirat. Adio, Ivan!
CITEȘTE ȘI Nicuşor Dan: Ivan Patzaichin a fost un mare sportiv, dar mai ales un mare caracter. Modest, la locul lui, fără să ceară nimic pentru sine, ajutând sportivi mai tineri, ajutând oamenii din Deltă, promovând sportul şi bunul simţ
CITEȘTE ȘI Eduard Novak: Ivan Patzaichin m-a inspirat în drumul către marea performanţă
CITEȘTE ȘI Ciolacu: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, cu o inimă mare cât România! A fost un model pentru noi toţi şi va rămâne un model pentru generaţiile viitoare
CITEȘTE ȘI Cîţu, despre decesul lui Patzaichin: O veste extrem de tristă. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru sport şi pentru România!

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea.

Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.