Simona Halep spune că a acuzat o durere la picior în timpul meciului cu Marketa Vondrousova, însă a subliniat că în câteva zile va fi bine. Ea şi-a lăudat adversara de joi, despre care a spus că este foarte talentată, informează wtainsider.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că Vondrousova este foarte talentată. Cu siguranţă va ajunge în top. Este mereu greu să joci împotriva unei jucătoare de mâna stângă. Serveşte bine, se mişcă bine. Poate lovi cu slice toate mingile care sunt departe de ea”, a declarat Halep.

Halep a vorbit şi despre Roland Garros, unde va merge în postura de câştigătoare.

"Dacă e să iau partea pozitivă din această înfrângere sunt norocoasă că am scăpat. Sigur, n-am vrut să pierd astăzi. E greu acum, dar cine va putea să meargă până la sfârşit, va avea o săptămână bună. Am început să simt puţin durerea la picior în setul doi. Probabil de la alunecări. Ieri n-am reuşit să fac prea multe, am avut două zile libere şi mi-a fost greu să revin la acest ritm intens. Nu este nimic grav, vreo ruptură, e o mică accidentare care va dispărea în câteva zile.Nu ştiu la ce să mă aştept la Roland Garros, pentru că sunt pentru prima dată în postura de a fi campioană en-titre la un Mare Şlem. O să încerc să fiu mai relaxată, să mă bucur mai mult şi sper să câştig câteva meciuri. Altceva n-am de făcut în plus. Nu ştiu ce va fi acolo. Am spus-o mereu în ultima vreme că topul este echilibrat, oricine poate câştiga. Kiki Bertens, are şanse, Stephens, de asemenea. Vom vedea. Şi eu sunt foarte curioasă", a mai spus Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Halep, finalista ultimelor două ediţii, a fost "răpusă" de probleme musculare şi de scurtele adversarei, fiind în pericol să piardă locul 2 WTA, înainte de Roland Garros.

Simona Halep, care a va primi 15.330 de euro după acest turneu, a jucat finala la ultimele două ediţii ale competiţiei de la Roma, pierzând de fiecare dată în faţa Elinei Svitolina din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.