Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia, însă dacă majoritatea vor contribui în urma aşilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill. Antrenorul Darren Cahill a lăudat iniţiativa Simonei Halep de a dona 200 de dolari de fiecare dată când îl enervează, subliniind că şi el va da 50 de dolari victimelor incendiilor din Australia. la fiecare ieşire nervoasă a româncei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Darren Cahill îi răspunde Simonei Halep: Şi eu voi da câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă

"Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter.

 

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Preşedintele Tennis Australia Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puţin 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.