Echipajul de dublu rame masculin al României a câştigat, duminică, medalia de aur, la Campionatele Mondiale de canotaj juniori, de la Plovdiv (Bulgaria).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipajul tricolor, format din sportivii Andrei Petrişor Axintoi şi Iliuţă Leontin Nuţescu, a încheiat cursa cu timpul de 6:41.99 minute, iar pe podium au mai urcat Germania şi Canada.

”Suntem foarte fericiţi, ne-am antrenat atât de mult pentru acest rezultat. Este o etapă foarte importantă pentru noi, iar această medalie ne va ajuta cu adevărat”, au spus sportivii români imediat după finalul cursei, citaţi de site-ul oficial al competiţiei.

UPDATE - Au obţinut medalia de aur, duminică, şi Daria-Ioana Dinulescu, Maria Guzran, Elena-Maria Robitu şi Ancuţa-Adelina Ungurean, la patru rame feminin.

România a calificat şapte echipaje în finalele A de duminică, la CM de la Plovdiv, şi anume dublu rame feminin şi masculin, patru rame feminin şi masculin, patru vâsle feminin, respectiv 8+1 masculin şi feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.