Tottenham a suferit a treia înfrângere la rând, a doua consecutivă pe teren propriu, scor 0-2 (0-2), în meciul disputat, duminică, în etapa a XXV-a din Premier League, cu Wolverhampton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Jimenez '6, Dendoncker '18.

Într-un alt meci, Liverpool s-a impus, în deplasare, scor 1-0, pe terenul echipei Burnley (Fabinho '40).

Newcastle a înregistrat a treia victorie la rând, scor 1-0, pe teren propriu, cu Aston Villa.

În ultimul meci al zilei, Leicester City şi West Ham United au remizat, scor 2-2, pe terenul primei echipe (Tielemans '45-p, Pereira '57 / BBowen '10, Dawson '90+1).

Cu un meci mai puţin, Liverpool, locul 2, cu 54 de puncte, s-a apropiat la nouă puncte de liderul Manchester City. Chelsea, 47 de puncte, şi West Ham United, 41 de puncte, completează locurile de Champions League, cu câte un joc mai puţin.

Tottenham ocupă locul 8, cu 36 de puncte, iar Wolverhampton este pe locul 7, cu 37 de puncte, după Manchester United, 40 de puncte, şi Arsenal, 39 de puncte.

Burnley este pe locul 20, ultimul, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.