Bayern Munchen a fost eliminată în sferurile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Villarreal, în manşa a doua a acestei faze. În tur, Villarreal s-a impus cu 1-0. Campioana Germaniei a condus cu 1-0, dar Chukwueze a egalat în minutul 88, la unul dintre puţinele contraatacuri ale oaspeţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost aproape să se înregistreze o eliminare surpriză şi în celălalt duel al zilei. Chelsea, deţinătoarea trofeului, a condus-o pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, cu 3-0, apoi cu 3-1 după 90 de minute. Jocul a intrat în prelungiri, pentru că în tur s-a înregistrat acelaşi scor, dar pentru spanioli. Benzema a evitat ruşinea unei eliminări pe teren propriu a Realui, marcând, în minutul 96, golul de 2-3.

Bayern Munchen - Villarreal, scor (0-0), 0-1, în tur;

Au marcat: Lewandowski '52 / Chukwueze '88.

Au evoluat echipele:

Bayern: Neuer - Pavard, Upamecano, L. Hernandez (Davies '87) - Sane, Kimmich, Goretzka, Coman - Musiala (Gnabry '82), T. Muller (Choupo-Moting '90) - Lewandowski. Antrenor Julian Nagelsmann;

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, P. Torres, Estupinan - Lo Celso, E. Capoue, Parejo, Coquelin (Chukwueze '84) - G. Moreno, Danjuma (Alfonso Pedraza '84). Antrenor Unai Emery.

Cartonaşe galbene: Lewandowski '33 / Foyth '59, Lo Celso '90+1.

Arbitru: Slavko Vincici (Slovenia)

Real Madrid - Chelsea, scor 2-3 (0-1, 1-3), în tur 3-1.

Au marcat: Rodrygo '80, Benzema '96 / Mount '15, Rudiger '51, Werner '75.

- În minutul 62, Marcos Alonso a marcat pentru 3-0, dar reuşita a fost anulată cu VAR, deoarece balonul a atins foarte uşor mâna fundaşului spaniol, după preluarea făcută înainte să şuteze la poartă. Deşi henţul a fost involuntar, regulamentul actual prevede clar că orice atingere cu mâna la marcarea unui gol duce la anularea reuşitei.

Au evoluat echipele:

Real: Courtois - Carvajal, Nacho (Lucas Vazquez '88), Alaba, F. Mendy (Marcelo '77) - Modrici, Casemiro (Rodrygo '78), Kroos (Camavinga '73) - Valverde, Benzema, Vinicius Jr (Ceballos '115). Antrenor Carlo Ancelotti;

Chelsea: Mendy - James, Thiago Silva, Rudiger, Alonso - Kante (Ziyech '100), Loftus-Cheek (Niguez '106), Kovacici (Jorginho '106) - Mount, Havertz, Werner (Pulisic '83). Antrenor Thomas Tuchel.

Cartonaşe galbene: Benzema '37, Valverde '68, Camavinga '90+2, Carvajal '118 / James '10, Ziyech '102, Havertz '109.

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută celelalte două jocuri din manşa a doua a sferturilor, Liverpool - Benfica Lisabona (scor 3-1 în tur) şi Atletico Madrid - Manchester City (0-1).

În semifinalele programate la 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico - RealMadrid şi Benfica/Liverpool - Villarreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.