Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AEK Atena, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Mantalos ’60 şi Livaja ’85.

În minutul 11, un gol al craiovenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Briceag, Acka, Kelic, Bancu  - Ivanov (Qaka ’66), Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Ioniţă ’73), M. Roman (Fortes ’73), Vătăjelu. Antrenor: Corneliu Papură

AEK Atena: Barkas - Paulinho, Vranjes, Svarnas, Hult – Simao (Krsticic ’82), A. Simoes – Verde (Oliveira ’65), F. Gerlades, Mantalos – Klonaridis (Livaja ’39). Antrenor: Miguel Cardoso

Cartonaşe galbene: Vătăjelu ’81 / Mantalos ‘90+3

Meciul a fost arbitrat de o brigadă olandeză formată din Dennis Johan Higler (central), Johan Balder, Joost Van Zuilen (asistenţi) şi Allard Lindhout (rezervă).

La partida de la Craiova au asistat doar copii cu vârsta de până la 14 ani, ei având acces gratuit în contextul în care clubul oltean a fost sancţionat de UEFA cu disputarea a două jocuri pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul retur cu Honved Budapesta, din Liga Europa. Un al treilea meci este cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani. În plus, CSU Craiova a fost amendată cu 60.000 de euro. Craiova a fost sancţionată pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de dispozitive pirotehnice, organizarea necorespunzătoare a meciului, comportamentul rasist al suporterilor şi pentru tulburările din tribune.

FOOT: Facebook Universitatea Craiova
FOOT: Facebook Universitatea Craiova

Meciul retur dintre Universitatea Craiova şi AEK va avea loc joia viitoare, la Atena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.