FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Mihai Dobrescu (29 de ani), un fundaş stânga cu peste 75 de meciuri la nivelul primei ligi, care are o promovare la activ alături de Academica Clinceni, a anunţat clubul ardelean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Dobrescu şi-a început cariera la nivel profesionist în 2013 la CS Otopeni, echipă care evolua la acea vreme în liga secundă.

A trecut mai apoi pe la Chindia Târgovişte, CS Baloteşti şi Viitorul Domneşti, după care a semnat în pauza de iarnă a sezonului 2017/2018 cu Academia Clinceni, echipă alături de care a reuşit cele mai mari performanţe. A jucat un rol important în promovarea obţinută de ilfoveni la finalul sezonului 2018/2019, fiind integralist în 37 de etape din totalul de 38.

Ascensiunea sa a continuat şi la nivelul primei ligi, impunându-se în formula de start a ilfovenilor. A avut parte de prim an în Liga 1 cu 36 de meciuri, două goluri şi trei pase decisive. A fost unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din campionatul intern în sezonul 2020/2021, an în care s-a clasat pe locul 5 alături de Clinceni.

În total, Mihai Dobrescu are 121 de apariţii pentru Academica Clinceni, reuşind să marcheze de şase ori şi să ofere cinci pase de gol.

La începutul acestei ediţii de campionat, Mihai Dobrescu a ajuns la Gaz Metan Mediaş. A bifat 14 meciuri în tricoul medieşenilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.