Clubul Universitatea Cluj a precizat, joi seară, după eşecul usturător cu CFR Cluj, scor 0-4, din Superligă, că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susţinerea clubului, a conducerii şi a suporterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită şi mai mult efort, şi mai multă muncă, şi mai multă răbdare. Îl vom face împreună!
 
Am ştiut cu toţii, de la bun început, că nu va fi uşor. Drumul spre vârf nu e niciodată uşor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.
 
Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câştigat cu 10-0 meciul din tribună şi am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar "U".", a notat Universitatea Cluj pe Facebook.

Echipa CFR Cluj a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a 21-a din Superligă.

În clasament CFR Cluj este pe locul 2, cu 36 de puncte. Universitatea Cluj are 29 de puncte şi ocupă locul 8.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.