Unai Emery, antrenorul echipei Villarreal, a confirmat interesul grupării Newcastle pentru serviciile sale, dar a anunţat că nu a primit nicio ofertă oficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au manifestat un interes. Dar nimic mai mult, nu este nicio ofertă. Sunt fericit şi concentrat la Villarreal şi nu există niciun motiv să plec", a spus el.

Totuşi, el a afirmat că nu le-a spus "nu" celor de la Newcastle. "Dacă va exista ceva concret, voi asculta şi voi discuta cu preşedintele", a adăugat el.

Presa engleză a scris, marţi, că Unai Emery (49 de ani) va fi pe banca tehnică la meciul de sâmbătă, cu Brighton. El ar urma să semneze un contract pe trei sezoane, lar Newcastle va plăti 6 milioane de euro celor de la Villarreal.

Newcastle este doar pe locul 19 în Premier League şi încă nu a câştigat niciun meci în acest sezon, iar la 20 octombrie antrenorul Steve Bruce a fost demis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.