Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Unai Emery, a declarat după finala Ligii Europa, scor 1-4 cu Chelsea, că formaţia sa a încercat să rămână în joc la Baku, dar primul gol primit a schimbat totul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitări echipei Chelsea. Noi am jucat bine în prima repriză, am avut ocazii, dar primul gol primit a schimbat totul. Am încercat să rămânem în joc, dar al doilea gol ne-a făcut treaba şi mai grea”, a spus Emery la BT Sport.

Potrivit arsenal.com, Unai Emery a mai declarat că echipa sa a făcut un nou pas înainte: “Suntem dezamăgiţi, dar per total am făcut un nou pas pentru a deveni mai buni şi competitive. Am făcut încă un pas faţă de anul trecut”.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Liga Europa, învingând în finala de la Baku rivala din Premier League Arsenal Londra, cu scorul de 4-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.