Antrenorul spaniol Unai Emery, care a câştigat de patru ori Liga Europa, a fost numit la conducerea echipei engleze de fotbal Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul cu Villarreal, au anunţat, luni seara, cele două cluburi, scrie lequipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aston Villa are plăcerea de a anunţa numirea lui Unai Emery ca noul antrenor al clubului”, a precizat clubul englez.

„Emery va prelua funcţia pe 1 noiembrie, după ce a îndeplinit formalităţile aferente permisului de muncă”, se menţionează în comunicat.

Emery era antrenor la Villarreal din sezonul 2020-21, reuşind să câştige Liga Europa. La Aston Villa îi va succeda englezului Steven Gerrard, demis după o înfrângere la Fulham (3-0), săptămâna trecută.

La 50 de ani, Emery va lucra la al nouălea club din cariera sa, după ce le-a antrenat pe PSG, cucerind titlul în Ligue 1 (2018), două Cupe ale Ligii (2017, 2018) şi două Cupe ale Franţei (2017, 2018), şi pe Arsenal (2018-2019). El a câştigat primele trei trofee în Liga Europa cu FC Sevilla (20114, 2015 şi 2016).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.