Una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe Antony, fotbalistul brazilian al echipei Manchester United, de ameninţări şi violenţă, a renunţat la plângere, informează presa engleză, citată de RMC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rayssa de Freitas, o studentă la Drept, a depus plângerea după un incident într-o maşină în mai 2022, cu câteva săptămâni înainte de transferul brazilianului la Diavolii Roşii. La vremea respectivă, presupusa victimă a declarat că a trebuit să fie spitalizată după ce a fost atacată de jucătorul lui Manchester United în Sao Paulo. Potrivit Telegraph, clubul nu a ştiut de existenţa raportului de poliţie până când acesta nu a fost dezvăluit presei.

Cu toate acestea, Antony face în continuare obiectul a două plângeri: cea a lui Ingrid Lana, o bancheră în vârstă de 33 de ani, şi cea a Gabrielei Cavallin, fosta sa iubită, pe care ar fi agresat-o de patru ori. Atacantul a negat acuzaţiile şi nu a fost arestat sau inculpat.

Cu toate acestea, el a fost exclus din echipa naţională şi din clubul său. La 10 septembrie, Manchester United a anunţat că revenirea lui Antony va fi amânată "până la noi ordine, pentru a rezolva acuzaţiile". La rândul său, jucătorul a reiterat că această decizie a fost "reciprocă". "Vreau să reiterez nevinovăţia mea în ceea ce priveşte faptele de care am fost acuzat şi voi coopera pe deplin cu poliţia", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.