Tribunalul Superior al Cataloniei a confirmat marţi deschiderea unei anchete în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală la adresa lui Dani Alves (39 de ani).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător al echipei FC Barcelona este acuzat de o femeie că a atins-o intim în clubul de noapte Sutton din Barcelona la 30 decembrie.

Şeful instanţei de fond numărul 15 din Barcelona a iniţiat o procedură în urma plângerii care a fost depusă imediat la Poliţia Autonomă a Cataloniei de presupusa victimă şi care a fost oficializată pe 2 ianuarie.

Dani Alves, care ar fi băgat mâna sub lenjeria intimă fără acordul tinerei, a negat cu fermitate aceste acuzaţii în urmă cu câteva zile, la postul Antena 3: „Aş vrea să neg totul. Da, am fost în acest loc, cu alţi oameni, bucurându-mă. Şi cei care mă cunosc ştiu că îmi place să dansez. Am dansat şi m-am distrat fără să invadez spaţiul altora. Nu ştiu cine este această doamnă. Nu, nu am făcut ce a spus ea. Doare, mai ales pentru ai mei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.