Postul sud-coreean de televiziune MBC a cerut scuze, sâmbătă, pentru comentariile "nepotrivite" la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criticile la adresa postului au apărut după ce, în timpul defilărilor sportivilor, la Ucraina au fost arătate imagini cu tragedia de la Cernobâl

La trecerea Italiei, MBC a difuzat imagini cu pizza, iar la Norvegia cu somon. Comentatorii au indicat pentru fiecare ţară şi rata de vaccinare.

Comentatorii au mai spus că Insulele Marshall nu sunt "decât o ţară pentru testele nucleare ale SUA", iar Siria a fost prezentată drept "o ţară în război de 10 ani".

Conducătorii postului şi-au cerut scuze pentru aceste remarce "nepotrivite". "Suntem profund dezolaţi pentru aceste greşeli impardonabile", au afirmat oficialii.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.