Pilotul Alex Harvill a decedat, joi, la 28 de ani, în timp ce se antrena pentru un salt de record mondial cu motocicleta, au declarat oficiali din statul american Washington, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harvill, care locuia la Ephrata, Washington, spera să bată recordul unui salt de 351 de picioare (107 metri), potrivit Moses Lake Airshow, unde încercarea sa a fost programată joi.

Videoclipul saltului de antrenament de la Aeroportul Internaţional Grant County, postat pe reţelele de socializare, a arătat că motocicleta lui Harvill a lovit marginea superioară a malului de pământ folosit drept rampă de aterizare, iar Harvill a fost aruncat de pe motocicletă.

 

El încerca să bată recordul stabilit de australianul Robbie Maddison, la 29 martie 2008, potrivit Guinness World Records.

Harvill a stabilit şi el un record mondial Guinness, cu un salt (între două rampe de pământ) de 297 de picioare (90,5 metri), în 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.