Khalid Faleh al-Thani, membru al familiei regale din Qatar vrea să cumpere clubul Sampdoria, aflat pe ultimul loc în Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit agenţiei Ansa, care preia qatariotul poate conta pe un sprijin puternic în negocierile sale, deoarece fostul mijlocaş Ivano Bonetti şi antreprenorul Francesco Di Silvio s-au alăturat proiectului de preluare a echipei.

"Confirm un interes puternic pentru achiziţionarea Sampdoria, un interes care decurge din numeroasele poveşti ale lui Francesco Di Silvio, Imad şi Medhi. M-au făcut să descopăr un oraş frumos precum Genova, magnificul tricou al Sampdoriei, mi-au povestit despre istoria glorioasă a clubului. M-am îndrăgostit de oraş şi de Sampdoria şi am decis să cumpăr clubul. Am trimis o propunere şi ne aşteptăm să procedăm pentru a încheia tranzacţia cât mai curând posibil”, scrie în arabă Al Thani, în scrisoarea sa tradusă de Di Silvio.

La sfârşitul sezonului trecut, preşedintele Massimo Ferrero a părăsit clubul genovez în urma acuzaţiilor de fraudă, lăsând conducerea lui Gianluca Vidal.

Totuşi, al-Thani va trebuisă se confrunte cu mai mulţi concurenţi italieni, de asemenea, interesaţi să cumpere echipa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.