Un jucător în vârstă de 18 ani, component al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort, duminică, la două zile după de fusese dat dispărut la Moscova, relatează presa din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mama lui Alexei Lomakin a declarat că fiul său a plecat la club pentru o procedură medicală, după care a petrecut noaptea în Moscova. De vineri, el nu a mai putut fi contactat. Femeia a menţionat că Alexei folosea uneori o substanţă medicală numită tropicamidă, care îl făcea să aibă un comportament anormal.

Potrivit rt.com, jucătorul a ieşit în oraş cu un prieten, Ivan, care a spus că au băut împreună, dar nu îşi aminteşte unde au fost. Telefonul mobil şi rucsacul lui Lomakin au fost găsite într-un taxi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Lomakin a jucat în trei meciuri pentru echipa a doua a clubului Lokomotiv, în acest sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.