Jucătorul echipei de fotbal american Indianapolis Colts, Drew Ogletree, a fost arestat, vineri după-amiază, de poliţia locală în comitatul Hendricks, Indiana. Fotbalistul american a fost acuzat de violenţă domestică comisă în prezenţa unui minor sub 16 ani, precum şi de violenţă domestică care a avut ca rezultat vătămare corporală moderată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ogletree, 25 de ani, recrutat în 2022 în NFL (National Football League) de Indianapolis, riscă până la 2 ani şi jumătate de închisoare şi o amendă de până la 10.000 de dolari pentru fiecare dintre aceste fapte.

NFL l-a suspendat pe jucător până la noi ordine. Lui îi este interzis să se antreneze cu echipa sa sau să participe la vreun meci.

Originar din Ohio, Ogletree a fost arestat în urma unui incident din 26 decembrie. Poliţia din Avon, oraş situat în Indiana, a fost trimisă la o reşedinţă pentru a rezolva o problemă casnică dintre fotbalistul american şi o femeie. Aceasta din urmă, care „suferea” conform raportului consultat de ESPN, a spus că a fost „trântită la pământ” de Ogletree. A fost dusă la spital de o ambulanţă. Fiul lui Ogletree, în vârstă de 9 ani, ar fi fost prezent în timpul confruntării.

Un mandat de arestare a fost emis joi, înainte ca Ogletree să se predea poliţiei vineri. „Suntem conştienţi de acuzaţiile tulburătoare cu privire la Drew Ogletree. Echipa ia subiectul în serios. Am informat NFL şi acum adunăm mai multe informaţii”, a anunţat clubul referitor la jucătorul care are 12 apariţii în NFL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.