Un jandarm a ajuns la spital, duminică seară, după ce a fost lovit în zona capului de un scaun aruncat din tribună, în timpul incidentelor care au marcat finalul meciului de baraj pentru Liga I dintre echipele Universitatea Cluj şi Hermannstadt, scor 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Cluj, în minutul 88 al meciului din prima manşă a barajului pentru Liga I, un suporter al echipei Universitatea Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, alţi aproximativ 15 suporteri ai gazdelor au pătruns pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii amănunţite.

Formaţia Hermannstadt a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa de eşalon secund Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Golurile au fost marcate de Petrescu ’79 şi Tsoumou ’80.

Meciul retur se va disputa la 12 iunie, tot de la ora 18.00, la Sibiu. Câştigătoarea acestui baraj va evolua în sezonul 2019-2020 în Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.