Un grup de fani ai echipei Liverpool a fost atacat de huligani, la Kiev, la mai puţin de două zile înainte de finala Ligii Campionilor. După violenţe, poliţia ucraineană a reţinut doi bărbaţi, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc la un restaurant din Kiev. Agresorii purtau măşti, iar în imagini publicate de The Mirror pot fi văzute mai multe persoane aruncând cu scaune şi mese, înainte de a fugi din restaurant.

Poliţia ucraineană a anunţat că doi cetăţeni străini au fost răniţi în violenţele din centrul oraşului Kiev.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Eram la masă şi ne vedeam de treaba noastră. Nu am venit pentru aşa ceva. Am venit ca să văd meciul. Suntem aici de patru ore şi am fost atacaţi. Ne-au atacat ca o haită de câini. A fost îngrozitor”, a declarat unul dintre fanii englezi, Jason Frost, în vârstă de 50 de ani.

Finala Ligii Campionilor, Real Madrid – Liverpool, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, la Kiev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.