Pieter Loridon este împotriva vaccinării. Dar este om de afaceri şi trebuie să călătorească din motive profesionale. Astfel, acest fost baschetbalist profesionist, acum în vârstă de 49 de ani, a decis să se infecteze voluntar cu Covid-19, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu, nu mă voi alătura societăţii de vaccinare. Trebuie să plec în străinătate pentru afaceri şi nicio persoană sănătoasă nu poate face asta fără vaccin. Aşa că optez pentru un booster natural pentru sistemul meu imunitar care funcţionează perfect pe variante", a scris sportivul în social media.

Prin urmare, el a făcut totul pentru a contracta virusul şi şi-a injectat în nas salivă, adică secreţii provenind evident de la persoane pozitive.

Dar înainte de asta, Pieter Loridon a făcut mai multe sondaje pe conturile sale de Instagram şi Twitter, întrebând dacă injectarea voluntară a Covid-19 este o idee bună. "Întrebare pentru un prieten. Îmbunătăţiţi-vă imunitatea naturală (după contaminarea tulpinii originale) infectându-vă cu bună ştiinţă cu varianta blândă a omicronului. Este aceasta o opţiune pentru persoanele sănătoase (fără injecţie/controlul sistemului imunitar) sub 50 de ani?” 70% dintre participanţi au răspuns pozitiv.

Decizia lui a stârnit furia oficialităţilor din Belgia, care îl consideră iresponsabil şi susţin că arată lipsă de respect faţă de personalul medical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.