Un spectator care încerca să îşi facă selfie a provocat o căzătură colectivă, duminică, în etapa a 15-a a Turului Franţei. Au fost afectaţi aproximativ 20 de ciclişti, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în momentul în care mai erau 125 de kilometri din etapă. Rutierul echipei Jumbo-Visma, Sepp Kuss, s-a lovit cu bicicleta de fanul care ţinea în mână un telefon, în calea cicliştilor.

Kuss a virat către colegul său Nathan van Hooydonck, care a căzut, ceea ce i-a făcut şi pe cei care veneau din spate să cadă.

Toţi cicliştii implicaţi au putut continua cursa, precizează BBC.

La scurt timp după incident, contul oficial de Twitter al Turului Franţei a postat o înregistrare video cu încetinitorul în care se vede cum un ciclist se fereşte sub braţul întins al unui spectator, cu mesajul: "Vă rugăm să fiţi atenţi la ciclişti".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.