Clubul Manchester City a anunţat, joi, că un fan este internat în stare critică într-un spital din Germania, după ce ar fi fost atacat după meciul echipei engleze cu Schalke 04, din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul colaborează cu poliţia din Greater Manchester şi cu poliţia germană pentru a obţine mai multe informaţii. Staf din cadrul clubului a rămas înGermania pentru a ajuta familia unui fan al City rănit, aflat în stare critică în spital”, se arată pe site-ul grupării din Manchester, pe care se şi face un apel ca oricine deţine vreo informaţie cu privire la acest caz să contacteze poliţia.

Formaţia Manchester City a învins echipa Schalke 04, miercuri seară, în deplasare, scor 3-2, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.