Un fan al echipei Chievo Verona a fost interzis cinci ani pe stadioane după ce a fost găsit vinovat că a scandat jigniri rasiste la adresa atacantului formaţiei Brescia Mario Balotelli, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 38 de ani a fost identificat de poliţie cu ajuorul camerelor de supraveghere de pe stadion.

Interdicţia primită de suporterul formaţiei din Verona este valabilă pe toate stadioanele din Europa.

La meciul din 3 noiembrie, Balotelli a vrut să părăsească terenul din cauza scandărilor rasiste ale unor suporteri.

În minutul 55 al partidei de la Verona, Balotelli a luat mingea în mână şi a degajat în tribună. Iniţial, gestul a fost sancţionat de arbitrul partidei. Balotelli a reacţionat însă astfel după ce a fost ţinta scandărilor rasiste ale unor suporteri ai echipei gazdă.

Balotelli a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la 5 ianuarie, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, împotriva formaţiei Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.