Un copil care i-a transmis un mesaj vocal pe Instagram fotbalistului echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, folosind pe ascuns telefonul mobil al surorii sale, va avea ocazia să îşi întâlnească idolul, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baba Junior, în vârstă de 8 ani, a folosit telefonul mobil al surorii sale pentru a-i transmite lui Mbappe un mesaj în care spunea că îl admiră şi că ar vrea să îl întâlnească. Sora copilului a distribuit mesajul pe pagina sa, cu explicaţia: “Mă duc să mă spăl, îmi iau apoi telefonul şi văd că fratele meu i-a trimis asta lui Kylian Mbappe…”.

Mesajul a fost redistribuit de numeroase persoane şi a fost văzut de peste 1,5 milioane de ori, printre cei care l-au văzut numărându-se şi Mbappe. Acesta a scris pe Twitter: “Hei, Baba Jr. Ce-ar fi dacă am organiza o mică întâlnire la Camp des Loges după revenirea mea din China?”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Baba Junior le-a mulţumit printr-un mesaj video tuturor celor care au distribuit mesajul său, dându-i ocazia de a-l întâlni pe Mbappe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.