Suporterii echipei River Plate i-au oferit două bilete unui copil argentinian în vârstă de şase ani care voia să îşi vândă jucăriile pentru a ajunge pe stadionul Monumental şi a-şi susţine favoriţii la manşa secundă a finalei Copa Libertadores, cu Boca Juniors, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Renzo, fan al River Plate care locuieşte în Parana, la 400 de kilometri de Buenos Aires, îşi scosese o masă în faţa casei cu câteva jucării, pe care pusese următorul afiş: “Vând jucării pentru a putea merge pe Monumental”.

Mama copilului a postat pe reţelele de socializare o imagine cu micuţul fan încercând să îşi vândă jucăriile. În câteva ore, imaginea a devenit virală. Preşedintele clubului de suporteri “Parana River Plate”, Emanuel Julian Barneaud, emoţionat de metoda aleasă de copil pentru a ajunge să-şi încurajeze favoriţii, a anunţat că a rezervat două bilete pentru Renzo şi pentru mama sa, cărora li se va asigura şi deplasarea la Buenos Aires.

În plus, micuţul Renzo a primit un tricou cu autograful unei legende a clubului River Plate, Enzo Francescolli.

Boca Juniors şi River Plate au remizat, în 11 noiembrie, scor 2-2, la Buenos Aires, în prima manşă a finalei Copa Libertadores. Returul este programat sâmbătă, pe stadionul Monumental, tot la Buenos Aires.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.