Clubul Fenerbahce a anunţat, vineri, că un component al echipei de baschet, precum şi un membru al stafului tehnic şi doi ai stafului administrativ au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Componenţii echipei Fenerbahce Beko şi ai stafurilor acesteia au fost supuşi testelor după ce unele persoane au prezentat simptome.

“Conform rezultatelor venite de la Ministerul Sănătăţii, dintre cele 12 persoane testate, un sportiv, un membru al stafului trehnic şi doi din staful administrativ au fost testaţi pozitiv cu Covid-19”, se arată pe site-ul clubului din Istanbul.

În afara unui membru al stafului administrativ, nicio persoană nu se află într-o stare care să necesite spitalizarea, a precizat Fenerbahce. Sportivii şi angajaţii clubului sunt în izolare la domiciliu, iar starea lor este monitorizată de medicii clubului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.