Boxerul marocan Youness Baalla a încercat să-l muşte de ureche pe neo-zeelandezul David Nyika, în timp ce luptau în optimile de finală ale categoriei 91 de kilograme, din cadrul turneului olimpic, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gestul marocanului a reamintit de cel al lui de Mike Tyson, din al doilea meci pe care l-a disputat împotriva lui Evander Holyfield.

 

La Tokyo, arbitrul nu a văzut incidentul, dar din fericire Baalla nu şi-a atins obiectivul de a-l destabiliza pe Nyika, care a câştigat lupta cu 5-0.

Boxerului din Noua Zeelandă nu-i venea să creadă că arbitrul nu a văzut tentativa adversarului său şi a trebuit să verifice în zona mixtă că incidentul nu a trecut neobservat chiar de toată lumea.

"Aţi văzut asta? Nu cred că arbitrul a văzut şi a fost cea mai apropiată persoană", a spus sportivul de 25 de ani.

"Nu mi-a aplicat o muşcătură completă. Din fericire, purta proteză şi eram cam transpirat. Nu-mi amintesc ce i-am spus. Fusesem deja muşcat o dată de piept la Jocurile Commonwealth-ului. Dar haide, omule, aici e la olimpiadă", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.