UEFA vrea să deschidă o anchetă după ce portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, a fost atacat de către un bărbat pe gazon în timpul meciului de joi, din Liga Europa, cu PSV Eindhoven (0-2), anunţă The Athletic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA nu a oficializat încă această informaţie, dar o cerere a fost trimisă organizaţiei. Atât portarul, cât şi clubul spanio ceruseră UEFA să intervină. „Nu am văzut niciodată aşa ceva”, a declarat Dmitrovic pentru Movistar+ după meci.

"O să tac ca să nu spun ce mi-aş fi dorit cu adevărat să fac în acel moment. Tipul ăsta a vrut să mă rănească, e păcat că se întâmplă aşa ceva pe un teren de fotbal. UEFA trebuie să intervină", a spus el.

Sârbul (1,94 m, 90 kg) a fost lovit cu pumnul în faţă şi meciul a fost întrerupt. Dmitrovic a ripostat şi şi-a pus atacatorul la pământ. Jucătorii şi cele două staff-uri au venit în ajutorul portarului de la FC Sevilla.

Dmitrovic are o vânătaie la gât după incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.