UEFA a anunţat că va oferi un total de 30.000 de bilete gratuite suporterilor echipelor finaliste din competiţiile intercluburi, pentru a-i recompensa astfel pentru sprijinul adus fotbalului european în timpul crizei de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţiativa vizează finala Ligii Campionilor (10.000 bilete gratuite, 5.000 de club), finala Ligii Europa (8.000 bilete gratuite, 4.000 de clubs), finala Conference League (6.000 bilete gratuite, 3.000 de club) şi finala Ligii Campionilor la feminin (6.000 bilete gratuite, 3.000 de club).

UEFA precizează că un club finalist va putea folosi aceste bilete "pentru a recompensa cei mai fideli suporteri" şi a subliniat că acestea "nu vor putea fi oferite sponsorilor, partenerilor şi oficialilor clubului".

În 2022, finalele se vor juca la Sankt Petersburg (Liga Campionilor), Sevilla (Liga Europa), Tirana (Conference League) şi Torino (Liga Campionilor la feminin).



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.