UEFA va lua o decizie marţi în privinţa meciului Belgia - Suedia, întrerupt luni seară, la scorul de 1-1, ca urmare a atacului de la Bruxellles, scrie presa belgiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform protocolului UEFA, meciul va trebui să fie rejucat. Suedia este eliminată şi nu mai are de jucat decât puncte pentru coeficient.

Interesul este mai degrabă de partea Belgiei, având în vedere că belgienii jucau pentru primul loc şi pentru poziţia de cap de serie pentru Euro 2024.

Potrivit lui Fredrik Reinfeldt, preşedintele Federaţiei Suedeze de Fotbal, nu au existat discuţii pe această temă în primele două ore după ce meciul a fost abandonat. "Fotbalul nu este important în aceste circumstanţe", a declarat el.

În cazul în care nu se ajunge la un acord sau dacă circumstanţele nu sunt favorabile revenirii pe teren a doua zi, "Administraţia UEFA va stabili o nouă dată", conform regulamentului UEFA 2023. Refuzul de a juca din nou ar însemna un scor de forfait pentru echipa aflată în spatele cererii.

Deocamdată, suedezii nu doresc să reejoace meciul şi au părăsit teritoriul belgian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.