Preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, a fost suspendat trei luni de UEFA pentru atitudinea necorespunzătoare de la meciul dintre echipa italiană şi Liverpool, scor 4-2, disputat la 2 mai, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sancţiunea este valabilă pentru partidele din cupele europene.

De asemenea Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a amendat AS Roma cu 19.000 de euro pentru aprinderea de torţe, lacune în organizare şi blocarea treptelor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După meciul din luna mai, Pallotta a criticat dur arbitrajul. “Este jenant că se întâmplă astfel de lucruri în Liga Campionilot”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.