UEFA a delegat trei brigăzi de arbitri din România la partide din preliminariile Ligii Campionilor şi Ligii Europa, care se vor disputa în această săptămână, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abtritrul Marius Avram se va afla la centru la partida Honvéd Budapesta (Ungaria) - FK Rabotnicki (Macedonia), care se va disputa marţi, de la ora 19.00, din preliminariile Europa League. În tur, formaţia din Macedonia a câştigat cu 2-1. Arbitrul român va fi ajutat de conaţionalii Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică, asistenţi, respectiv Iulian Călin, al patrulea oficial.

Horaţiu Feşnic va conduce meciul dintre Celtic (Scoţia) şi Alashkert (Armenia), de miercuri, cu începere de la ora 20.45, în preliminariile Ligii Campionilor. În tur scorul a fost 3-0. Din brigada delegată pentru acest joc mai fac parte Mircea Grigoriu şi Daniel Mitruţi, la tuşe, şi Sebastian Colţescu, al patrulea oficial.

Tot miercuri, de la ora 19.00, George Găman va arbitra partida FK Zeljeznicar (Bosnia-Herţegovina) - JK Narva Trans (Estonia), 2-0 în tur, din preliminariile Europa League. Centralul român va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Valentin Avram, precum şi de al patrulea oficial Andrei Chivulete.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.