UEFA a anunţat, joi, că a deschis proceduri disciplinare împotriva grupărilor Manchester City, Dinamo Zagreb, Steaua Roşie Belgrad, Olympiakos, Real Madrid şi FC Bruges, după meciurile de zilele trecute, din grupele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a partidei Manchester City – Dinamo Zagreb, scor 2-0, gazdele riscă sancţiuni pentru aruncarea de obiecte şi oaspeţii pentru provocarea de daune şi aruncarea de obiecte.

După meciul Real Madrid – FC Bruges, scor 2-2, spaniolii sunt vizaţi de o procedură disciplinară pentru start întârziat şi FC Bruges pentru limbajul abuziv al jucătorului Rudy Vormer faţă de un oficial delegat.

Cele două cazuri vor fi analizate la 17 octombrie.

După partida Steaua Roşie Belgrad – Olympiakos, scor 3-1, UEFA a deschis proceduri împotriva gazdelor pentru că jucătorii au primit cel puţin cinci cartonaşe şi împotriva oaspeţilor pentru un banner rasist şi pentru start întârziat.

Cazul va fi analizat vineri de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.