UEFA a deschis o procedură disciplinară după ce suporteri ai echipei Chelsea au intonat un cântec antisemit la meciul cu echipa ungară Mol Vidi, din Liga Europa, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un inspector" a fost numit pentru "a conduce o anchetă cu privire la fapte rasiste ce se presupune a fi fost comise la meciul din Liga Europa, de săptămâna trecută", a precizat UEFA, într-un comunicat.

O decizie a UEFA în acest caz este aşteptată la mijlocul lunii ianuarie.

Un grup de suporteri ai echipei Chelsea a intonat un cântec ce îi viza pe fanii rivalei Tottenham, echipă susţinută de mulţi evrei, în care au fost proferate aluzii antisemite.

Clubul Chlsea a promis, vineri, cele mai dure măsuri împotriva actelor antisemite.

Chelsea a remizat, joi, scor 2-2, în partida disputată în deplasare, cu Mol Vidi, din ultima etapă a Grupei L a Ligii Europa. Londonezii au câştigat grupa şi s-au calificat în 16-imile competiţiei, în care vor întâlni, anul viitor, formaţia suedeză Malmo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.