UEFA a anunţat, vineri, că a deschis mai multe proceduri disciplinare după meciurile disputate în ultima perioadă în Liga Campionilor şi în Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După partida Lyon – FC Barcelona, din 19 februarie, din optimile Ligii Campionilor, gazdele riscă sancţiuni pentru blocarea scărilor, iar oaspeţii pentru folosirea de obiecte pirotehnice.

După meciul Schalke 04 – Manchester City, din 20 februarie, tot din LC, clubul german ar putea fi sancţionat pentru aruncarea de obiecte.

După meciul Şahtior – Eintracht Frankfurt, din 14 februarie, din Liga Europa, ucrainenii pot fi sancţionaţi pentru folosirea de dispozitive pirotehnice şi un banner cu mesaj rasist.

După partida Dinamo Zagreb – Viktoria Plzen, tot din Liga Europa, gazdele sunt vizate de proceduri pentru aruncarea de obiecte, folosirea de obiecte pirotehnice, blocarea scărilor, precum şi pentru trimiterea în tribună a lui Nenad Bjelica.

După meciul Dinamo Kiev – Olympiakos, din Liga Europa, gazdele riscă sancţiuni pentru aruncarea de obiecte, folosirea de obiecte pirotehnice, pătrunderea suporterii pe teren şi blocarea scărilor.

După FC Sevilla – Lazio, tot din Liga Europa, oaspeţii riscă sancţiuni pentru comportament rasist. În plus, jucătorul Adam Marusic va fi sancţionat pentru că a fost eliminat.

După partida Chelsea – Malmo, londonezii pot fi sancţionaţi pentru pătrunderea suporterilor pe teren, iar oaspeţii pentru folosirea de obiecte pirotehnice.

Cazul Dinamo Zagreb va fi analizat la 28 februarie, iar celelalte la 28 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.