UEFA va lua măsuri după izbucnirea conflictului armat dintre Rusia şi Ucraina şi a anunţat, într-un comunicat, că a convocat o şedinţă extraordinară a Comitetului Executiv, pentru vineri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma evoluţiei situaţiei dintre Rusia şi Ucraina din ultimele 24 de ore, preşedintele UEFA a decis să convoace o şedinţă extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, la ora 10.00 (11.00, ora României), pentru a evalua situaţia şi a lua toate deciziile necesare. După şedinţa Comitetului Executiv al UEFA se vor face comunicări ulterioare", a precizat forul european, citat de mundodeportivo.es.

Unul dintre subiectele fierbinţi este, cu siguranţă, locul unde se va disputa finala Ligii Campionilor, programată acum la Sankt Petersburg.

Politicienii vest-europeni s-au pronunţat deja împotriva disputării finalei la Sankt Petersburg şi acum decizia va trebui să vină, în acest caz, de la cel mai înalt organism european, prezidat de Aleksander Ceferin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.