Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis ca grupările FC Salzburg şi Steaua Roşie Belgrad să fie sancţionate ca urmare a neregulilor şi incidentelor de la meciul din data de 29 august, din Austria, contând pentru manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Steaua Roşie Belgrad era vizat de proceduri discuplinare pentru invadarea terenului de către suporteri, aprinderea de torţe, provocarea unor daune, aruncarea de obiecte şi eliminarea lui Milan Kosanovic, membru al stafului tehnic.

FC Salzburg a fost judecată pentru invadarea terenului de către suporteri şi blocarea scărilor.

Steaua Roşie Belgrad a primit o amendă de 30.000 de euro şi interdicţie de vânzare de bilete pentru fanii săi pentru următoarele două partide din deplasare din cupele europene. În plus, conducerea grupării va trebui să contacteze FC Salzburg în termen de 30 de zile pentru a se înţelege în privinţa cuantumului pagubelor provocate de suporterii sârbi.

Milan Kosanovic a fost suspendat un meci.

FC Salzburg a primit o amendă de 23.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.