Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, vineri, ca grupările Eintracht Frankfurt, Rennes, FC Porto şi AS Roma să fie amendate pentru neregulile şi problemele înregistrate la meciurile din 6 şi 7 martie, din cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile sunt următoarele:

Meciul Eintracht Frankfurt – Inter Milano, scor 0-0, din 7 martie, din Liga Europa: amendă de 16.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt, pentru blocarea scărilor. Antrenorul gazdelor, Adi Hutter, trimis în tribună în timpul meciului, a fost suspendat un joc pentru comportament nesportiv. El şi-a ispăşit deja suspendarea la partida retur cu Inter, la 12 martie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciul Rennes – Arsenal, scor 3-1, din 7 martie, din Liga Europa: amendă de 44.000 de euro pentru Rennes, pentru pătrunderea pe teren a suporterilor, folosirea de obiecte pirotehnice şi blocarea scărilor.

Meciul FC Porto – AS Roma, scor 3-1, din 6 martie, din Liga Campionilor: amendă de 28.500 de euro pentru FC Porto, pentru folosirea de obiecte pirotehnice, banner interzis, blocarea scărilor şi lacune în organizare; amendă de 5.000 de euro pentru AS Roma, pentru provocarea de daune. AS Roma va trebui să contacteze FC Porto în cel mult 30 de zile pentru a se înţelege în privinţa achitării unei sume care să acopere pagubele provocate de suporteri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.