România U21 continuă pregătirea pentru EURO 2023, competiţie pe care ţara noastră o va organiza alături de Georgia. Pe 16 noiembrie, de la ora 18:30, tricolorii vor întâlni Italia, la Frosinone. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 După ce l-a pierdut pe Jovan Markovic, învoit din cauza unor probleme personale, selecţionerul Florin Bratu a fost nevoit să mai facă o modificare în lot, în această seară.

Astfel, Alex Cîmpanu a părăsit cantonamentul fiind accidentat. Mijlocaşul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la lot cu dureri la genunchi. Acesta nu s-a antrenat deloc luni, iar azi staff-ul medical a decis că nu va putea fi recuperat complet până la ora jocului cu Italia, motiv pentru care a fost înlocuit. Bratu l-a chemat pe Rareş Ilie, mijlocaşul de 18 ani de la Rapid Bucureşti. Acesta se va prezenta la Buftea mâine, după rezultatul testului RT-PCR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.