Fotbal Club Universitatea 1948 a anunţat, joi, că în această săptămână au fost activate clauzele de prelungire în cazul contractelor mai multor jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbaliştii respectivi sunt Răducu Mogoşanu, Lorenzo Paramatti, Dominik Kovačić, Jérémy Huyghebaert, Vlad Achim, Claudiu Bălan, Ionuţ Zanfir, William Baeten, Benjamin Van Durmen, Andrea Compagno, Samuel Asamoah, François Marquet şi Juan Bauza.

În cazul lui Bauza, acesta va deveni definitiv jucătorul Ştiinţei de la 1 iulie. Clauza de prelungire a contractului acestuia a fost activată iar noua înţelegere va fi pe o perioadă de 3 ani, a precizat clubul.

În plus, U Craiova 1948 i-a propus tehnicianului Nicoló Napoli un nou contract, iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului.

Echipa se va reuni la 6 iunie. În perioada 24 iunie – 6 iulie, craiovenii vor efectua un stagiu de pregătire în Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.