Fundaşul echipei Universitatea Cluj, Florinel Mitrea, a părăsit terenul în minutul 26 al duelului cu Concordia Chiajna, în urma unei accidentări la genunchi. Clubul din Liga II a anunţat că investigaţiile medicale efectuate ulterior au arătat că fundaşul stânga a suferit o ruptură de ligamente ce îl va ţine departe de teren pentru o perioadă lungă de timp

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale săptămâna viitoare, după care va intra într-un proces de recuperare ce se va întinde pe o perioadă cuprinsă între patru şi şase luni.

"Florinel Mitrea este un exemplu de seriozitate şi de sacrificiu, calităţi pe care ne dorim să le vedem la fiecare jucător care îmbracă tricoul lui "U". În semn de recunoştinţă pentru faptul că a pus interesele echipei mai presus de ale sale, FC Universitatea Cluj i-a prelungit jucătorului înţelegerea care urma să expire în vară, astfel că Florinel Mitrea va continua alături de "U" şi în următorul sezon", a anunţat U Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.