Universitatea Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), echipa FC Petrolul, în ultimul meci al etapei a VI-a a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor. Cu acest succes, clujenii au urcat în clasament pe locul 2, de promovare directă, iar FC Hermannstadt a coborât pe locul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Dragoş Tescan '6, '26, Florin Ilie '18 / Ibrahim Diarra '64 (p).

În aceeaşi etapă, Unirea Slobozia şi Hermannstadt au remizat, joi, scor 0-0, iar CSA Steaua a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 54, 3. Hermannstadt – 53, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.

Etapa a şaptea va începe joi, cu meciul Concordia Chiajna - Hermannstadt, de la ora 20.00. Sâmbătă, de la ora 15.00, este programat jocul Universitatea Cluj - Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14.30, partida Petrolul - CSA Steaua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.