Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia italiană Happy Casa Brindisi, scor 104-94 (55-48), în etapa a 5-a din grupa G a Basketball Champions League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana României a obţinut a patra victorie în grupa G în faţa a peste 4.000 de fani, care au asistat la meci datorită relaxării condiţiilor pandemice.

În urma rezultatului, U BT Cluj continuă să conducă în clasamentul grupei G, cu 9 puncte.

În aceeaşi etapă, miercuri seară se va juca şi partida dintre Hapoel Holon şi Darüşşafaka Basketbol, aflate în clasament pe locurile 2-3, cu câte 6 puncte.

Anterior, U BT Cluj a obţinut următoarele rezultate în grupa G: 66-60 cu Darüşşafaka Basketbol, 76-71 cu Happy Casa Brindisi şi 68-78 şi 106-101 cu Hapoel Holon.

În runda următoare, U BT Cluj va evolua în deplasare, cu Darüşşafaka Basketbol, în 22 decembrie.

U BT Cluj evoluează în premieră în grupele BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Ei au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.