Echipa turcă Gaziantep a învins, luni, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Beşiktaş Istanbul, în etapa a 29-a din Super Liga turcă. Cele două goluri ale gazdelor au fost înscrise de Sorescu şi Drăguş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La primul meci după demiterea lui Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Gaziantep, Volkan Kazak, a început cu patru români titulari în faţa lui Beşiktaş. Şi Deian Sorescu a marcat în minutul 9, din pasa lui Jamiro Monteiro. Beşiktaş a căutat golul egalizator, însă Denis Drăguş a majorat avantajul gazdelor în minutul 85 şi Gaziantep s-a impus cu 2-0, nu înainte ca Niţă să apere un penalti executat de Cenk Tosun, în minutul 89.

Jucătorii români Florin Niţă, Deian Sorescu, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la învingători. Maxim a ieşit în minutul 90, iar Drăguş în minutul 90+4, ambii fiind înlocuiţi.

Gaziantep a urcat pe locul 15, cu a opta victorie stagională şi a doua în ultimele nouă etape. Echipa românilor are 31 de puncte, în timp ce Beşiktaş este pe locul 4, cu 46 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.