Patru persoane au fost rănite după ce un şofer beat a intrat cu maşina în mulţumea care sărbătorea la Nabeul câştigarea Ligii Campionilor Africii de către echipa Esperance Tunis, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de tunisieni au ieşit pe străzi, vineri seară, după ce Esperance Tunis a obţinut trofeul continental. Potrivit Ministerului tunisian de Interne, la Nabeul, în estul Tunisiei, o maşină a intrat în mulţime şi patru persoane au fost rănite.

“Şoferul, care a fost arestat, era într-o stare avansată de ebrietate şi căutat de autorităţi după ce a fost condamnat la închisoare pentru consum de droguri”, a declarat Sofiene Zaag, purtător de cuvânt al ministerului.

Echipa Espérance Tunis a câştigat Liga Campionilor Africii pentru a treia oară, după ce a învins, vineri, formaţia Al Ahly, scor 3-0, în returul finalei competiţiei.

În tur, Espérance a pierdut cu 1-3 în faţa egiptenilor de la Al-Ahly, însă vineri seară s-a impus cu 3-0, prin reuşitele lui Saad Bguir (45+2, 54) şi Anice Badri (86).

Echipa tunisiană a mai câştigat Liga Campionilor Africii în 1994 şi 2011.

Espérance va reprezenta Africa la Cupa Mondială a cluburilor din decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.